5 smarte, varme og nye vinterjakker til mænd

Vinteren og julen står for døren, og så gælder det om at få omstillet garderoben til det noget omskiftelige vejr med regn, blæst, kulde og frost. Det kræver selvfølgelig en varm vinterjakke frem for den noget lettere overgangsjakke.

Måske du cykler, går, tager toget eller opholder dig meget udendørs, så skal du have en komfortabel og varm jakke i den rigtige stil i din smag.

En vinterjakke herre finder i både de varme dunjakker, uldfrakker, bomberjakker eller måske som vindjakke. Udvalget er stort og lidt uoverskueligt. Derfor kan du finde lidt inspiration med et par smarte, nye og varme vinterjakker til mænd her.

Canada Goose jakker

Canada Goose jakker er populære, og faktisk så populære at der et sort marked for dem. Det canadiske brand er nok førende indenfor dunjakker, for du får topkvalitet indenfor både de store som lette dunjakker.

Canada Goose jakkerne er designet til at klare ekstrem frost der er gældende i Canada, hvilket gør dem perfekte til at holde varmen i forhold til vores danske vinter. Samtidig er jakkerne komfortable og åndbare, helt ligesom stilen emmer af kvalitet. Alternativet er brandet Pajar, som også er canadiske og er stort set identiske med Canada Goose.

North Face jakker

North Face er kendt for deres høje kvalitet til udendørsliv, hvor North Face Thermoball recycled eco vinterjakke er en populær jakke i letvægtsmateriale. Du får en vandtæt jakke med god genanvendt isolering og primaloft luftlommer der holder dig varm. En slim fit jakke der er god til hverdagen og det aktive liv udendørs gennem vinteren.

Tommy Hilfiger dunjakker

Tommy Hilfiger vinterjakker til hverdagsbrug kommer i forskellige farver og styles. Den klassisk Hilfiger herre vinterjakke er med vandafvisende yderside, hætte, vindtæt og vindfang i ærmerne, åndbar og foret, så du holder varmen.

De klassiske vinterjakker kommer med store lommer på yder og inderside, så du har plads til telefon og andre fornødenheder.

Jack & Jones jakker

Danske Jack & Jones fremstiller moderne jakker der samtidig er i en billig pris. Du finder forskellige styles, hvor den klassiske dunjakke kommer i det stilrene og klassiske udtryk, som de fleste foretrækker. Jakken er foret, vindtæt og vandafvisende, hvilket gør jakkerne perfekt til den klassiske danske vinter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *