OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Absorba

Filtre

Viser alle 3 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

3 produkter

Thumbnail

Firmaet Absorba blev grundlagt i Franking i 1949 og solgte til at starte med bleer. I Europa var bleer banebrydende og innovative for sin tid – det var på daværende tidspunkt kun USA, der solgte dem. I 1965 udvidende firmaet sin produktportefølje og lancerede deres første børnetøjskollektion. I 1974 blev Absorba kendt som førende inden for undertøj til børn og babyer. I dag har Absorba kontorer i mere end 35 lande og der bliver hvert år designet 450 forskellige styles.

Mere om Absorba

Tøjfirmaet er kendt for at producere tøj med følgende gode kerneværdier: viden, komfort, funktionalitet og modernitet. Kollektionerne henvender sig til børn i alderen fra 0-14 år.

Udover tøj producerer Absorba også legetøj i stof og forskelligt babytilbehør som sengetøj, hagesmække og sengerande til vuggen.
Blomster, pasteller og bløde materialer som fx pels og velour karakteriserer baby-kollektionerne. Til de lidt ældre (6 måneder til 6 år) piger kommer der mere knald på farverne og detaljer som broderi, pailletter og grafiske mønstre bliver brugt.
Babykollektionen for drenge har et sporty twist og består udelukkende af lette og bevægelige materialer. For de lidt ældre drenge er stilen lidt mere rocket og farverig. Der er altså noget for en hver smag.