OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Bobo Choses

Filtre

Viser alle 10 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

10 produkter

Bobo Choses er et spank mærke, der laver børnetøj i  fantastisk kvalitet og design, der er skabt udfra barnets univers. Bobo Choses taler sproget for børn, og deres kollektioner har altid et skønt udvalg af farver, med sjove og fantasifulde prints.

Mere om Bobo Choses

Bobo Choses, blev født i 2008 med ideen om at skabe et tøjmærke, der kunne fange den magiske, lidenskabelig look og sprog for børn. Den første kollektion, efterår-vinter 2009 “Englænderen og Sitting Bull”, blev succesfuldt modtaget af både offentligheden og medierne. Siden da, er deres vækst eksploderet: deres tøj, der er lavet lokalt, kan findes i de mest prestigefyldte butikker i mere end tredive lande.

Bobo er et team på femten mennesker, der arbejder lidenskabeligt for at skabe innovative og sjove verdener for børn. Den kreative afdeling ledes af Adriana Esperalba, grundlægger og administrerende direktør for selskabet.

Hver samling fortæller en historie, som de offentliggør som en børnebog, hvilket gør tøjet særlige og meningsfuld. De elsker hånd-illustrerede udskrifter, der går sammen med nøje udvalgte farver og tekstiler i behagelige former.

Deres kerneværdier er kreativitet, lidenskab, ærlighed og en sans for humor.