OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Boob

Filtre

Viser alle 2 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

2 produkter

Boob er et svensk prisbelønnet mærke, der laver tøj til gravide og ammende mødre. Deres produkter er i fleksible materialer i høj kvalitet, der er super behagelige at have på.

Mere om Boob

Awards

Mange af Boobs beklædningsdele har vundet flere awards. Bl.a. deres Fast Food amme BH vandt bronze præmie i Prima Baby Awards 2014 Bedste Maternity Lingeri, som anerkender og belønner debedste produkter i baby og forældre industrien. Alle finalister blev testet og bedømt af bådeeksperter og nye forældre, der virkelig sætter produkterne til bevis i det virkelige liv.

Fast Food Bra blev også tildelt i 2013 med PTPA Media Award “Parent Tested Parent Approved”, og i 2012 er Fast Food Bra modtaget Bizziebaby Silver Award.

Deres populære amme og graviditets tanktop blev tildelt i 2010 med det PTPA Media Award “Parent Tested Parent Approved”.

Historie
Boob er et svensk mærke, der blev grundlagt af Mia Seipel. Ideen blev fød en kold og blæsende efterårsdag i 1999, da hun så sin søster amme sin nyfødte søn med Nordvinden omkring sin nøgne talje. Her indså hun,at mødre, som alle er superhelte, fortjener det rigtige gear til amningen og graviditet.

Løsningen blev Boob kollektion til amning, der hurtigt blev en favorit blandt mødre over heleverden. I dag laver de tøj til alle stadier af moderskabet, med smarte dobbelt funktion for graviditet og amning.


Deres Filosofi

Når du køber en beklædningsgenstand fra Boob, køber du et produkt, der er produceret med omhu. Boob håber, at når du føler, at du ikke længere har brug for din Boob beklædningsgenstand, give det videre til en ven, sælge det brugte, eller give det til en velgørende organisation. Vores tøj er lavet til at blive brugt, vasket og elsket, igen og igen.