OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

byCLARA

Filtre

Viser alle 6 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

6 produkter

Thumbnail

byCLARA og deres fantastiske mokkasiner er en hyldest til alle børn og deres fødder, hvor der er plads til knogler og små fødder der vokser, de er utrolig nemme at få af og på, og kan derfor med fordel bruges til at træne balancen med, når de små selv skal øve sig i selvhjulpenhed.

byCLARA er et dansk mærke, som blev startet i  marts 2013 af Pia Miller. Det var hendes datter Clara og naturomgivelserne omkring deres hjem i Kolding, der gav en stor del af inspirationen, som Pia brugte til at designe sine enkle og funktionelle mokkasiner.

Pia Miller har en karriere bag sig indenfor mode, og herigennem stiftede hun også bekendtskab med både pels- og skindindustrien. Efter at hun havde konsulteret ortopædkirurger, kunne produktionen for alvor begynde. For det skulle jo selvfølgelig være med den bedst mulig viden, at hun skulle udforme og designe mokkasinerne. Da de er til vores kæreste små. Mokkasinerne bliver produceret i kromfrit skind eller ruskind, og er derfor af de blødeste og lækreste materialer, lige som en lille barne fod bedst kan lide det.

Hos Gugga.dk finder du et stort udvalg af byCLARA mokkasinerne, de fås i farverne sort, grå, coffee, vision, rosa og støvet rosa.