OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Carriwell

Filtre

Viser alle 5 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

5 produkter

Carriwell står bag designet og udviklingen af komfortabel og støttende lingeri, til gravide samt ammende mødre. Siden 1996 har det været deres mission, at styrke en god ammeoplevelse mellem mor og barn uanset hvor de måtte opholde sig. Deres funktionelle produkter er utrolig nemme at åbne hægterne på, hvilket er en vigtig ting når man sidder eller står med den sultne lille en i armene.

“Mere

Undertøjet er lavet i lækker strækbart bomuld eller økologisk bomuld, og har den evne at det tilpasser sig kroppens størrelsen, når den forandres under graviditeten, efter graviditeten og ved amnings perioden.
Carriwells sømløse design er virkelig behageligt at have på, bruges det også af mange kvinder i tiden efter amningen er slut, netop fordi det er så rart at have på uden generende syninger.

Carriwells sortiment består b.la. af:

Amme bh’er; b.la. med en utrolig blød og fleksible gelébøjle™ som samtidig giver dig den støtte du har brug for. Endvidere er der også den sømløse amme bh med og uden indlæg. Fælles for amme bh’er er, fokusset på maksimal hud til hud kontakt mellem mor og baby under amningen.
Amme toppe, i et skønt elastisk stof.
Ammeindlæg, som fås i både bomuld, uld og silke.
Støttebælter, lavet i økologisk bomuld.