OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

DC Comics Logoshirt

Filtre

Viser alle 9 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

9 produkter

DC Comics Logoshirt står bag de utrolige populære og velkendte figurer, som Superman og Batman. DC Comics historie går helt tilbage til 1930’erne, og har sammen med Marvel i årtier været de to største giganter på det amerikanske tegneseriemarked, men også rivaler. De var dengang banebrydende indenfor amerikanske tegneserier, og blandt andre af deres utrolig mange superhelte findes også Wonder Woman, The Flash og Green Arrow.

DC står for Detective Comics,  men det var i en udgave af Action Comics, hvori Superman blev introducerede for første gang i 1938. Dette var et hit, og året efter fulgte introdutionen af Batman i en udgave af det meget populære Detective Comics.

En udgave af det første oplag af Action Comics, blev i 2010 solgt for 1 million dollars, til en anonym køber.

Deres t-shirts produceres i stof, der er testet for sundhedsskadelige stoffer af Oeko-Tex Standard 100 – så du kan med god samvittighed fylde dit barns garderobe op, med de fede t-shirts.

Her hos Gugga.dk finder du også andre ting fra DC Comics Logoshirt, som smarte madkasser, seje smørebrætter og fede vægure, alt sammen med Superman eller Batmans kendte logoer på. Samt nogle super cool body’er til de helt små, med et af de to samme logoer.