OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Dolce & Gabbana

Filtre

Viser alle 0 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

0 produkter

Thumbnail

De italienske designere Domenico Dolce & Stefano Gabbana er skaberne bag det succesfulde modehus og brand Dolce & Gabbana. Brandet har eksisteret siden 1985, og året efter præsenteret designerparret deres første kollektion, som meget kort tid efter blev kendt verden over. I 1989 udgav parret deres første kollektion til mænd og samme år åbnede de deres første kvindetøjsbutik i Milano. Dette blev starten på en rivende karriere for det succesfulde italienske designerpar.

Mere om Dolce & Gabbana

I 1994 lancerede Dolce & Gabbana en særlig ungdomslinje ved navn D&G. Gadeliv, musik, frihed, kreativitet, ironi og uhøjtidelighed er kendetegnende for linjen, som især hitter blandt trendsættere verden over. Stilen og udtrykket er meget personligt og bliver derfor især hyldet af folk, der gerne vil udtrykke sig gennem tøjet og blive set i stedet for at forsvinde blandt mængden.
Den samme holdning til personlig stil og udtryksfuldhed kommer til udtryk i kollektionerne til babyer og børn. Til pige-kollektionerne anvendes blandt andet fantasifulde mønstre, nederdele med blomster broderier, macramé blonder og bluser i brokade stof. Drengetøjet har også et mix af kreative og fantasifulde prints, som giver tøjet et unikt og udtryksfuldt look.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.