OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Ella's Kitchen

Filtre

Viser alle 0 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

0 produkter

Ella’s Kitchen kom til verden i England, fordi Ella’s far gerne ville have at Ella og hele hendes generation, skulle vokse op med mulighederne for at spise bedre mad. Samt opdage at sund mad kan være lækkert og sjovt. Ella’s Kitchen bruger både børn og deres forældre, samt eksperter til at forbedre og skabe deres produkter, som skal appellere til alle de smås sanser.

Mere om Ella's Kitchen

Ella’s Kitchens mission er at udvikle sunde madvaner der vare hele livet, ved at tilbyde forskellige smage baseret på økologisk mad, men som samtidig er nemt og bekvemt for mor og far, især når man er på farten. De prioriterer sundhed og går ikke på kompromis med smagen. Maden indeholder ikke hverken salt eller sukker, og de undgår koncentrater. Alle produkter er tydeligt mærket, med hvilket stadie i barnets udvikling som maden passer til.
Og så er de alle i skønne, sjove designs. De forskellige mos og smoothies kræver blot at låget skrues af, og så kan barnet suge af tuben, mens de selv holder den. Hurtigt og nemt – ingen opvask :)

Ella’s Kitchens sortiment består b.la. af økologisk:

Babymos med frugt
Babymos med frugt og grønt
Smoothies
Måltider med og uden kød
Kiks og andre sjove snacks

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.