e-mærket butik • medlem af Forbrugsforeningen
e-mærket butik • medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Fossflakes

Filtre

Viser det ene produkt

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

1 produkt

Alle Fossflakes produkter er certificeret og testet i henhold til Oeko-Tex Standard 100 Class 1. Som er verdens førende sundhedsmærkning for tekstilvarer. Testen er den strengeste Oeko-Tex test der udføres og er din garanti for, at produkterne er testet i til brug for babyer og små børn. Fossflakes er udviklet, designet og fremstillet i Danmark.

Det er manden Lars Foss der står bag opfindelsen i starten af 1990’erne, som i dag kendes som Fossflakes – han ville gerne forbedre hverdagens produkter og gøre livet både nemmere og behageligere for køberen. I 2003 trak han sig tilbage og  hans søn Adam Foss overtog virksomheden. Produktudviklingen fortsætter med at følge den oprindelige ide, nemlig at give folk ekstra komfort og en god nats søvn.

Ammepuden fra Fossflakes, som du kan købe hos Gugga.dk, støtter optimalt, så man mindsker spændinger i både nakke, ryg og skuldre, samtidig med at du får en nærværende og hyggelig stund med din lille baby. Fyldet er lavet af 100% extenderede polyethylen polymerer som sikrer, at både volumen og faconen bevares – selv efter rigtig mange amninger. Puden kan vaskes ved 60 C grader, så støvmider fjernes, hvilket gør den virkelig allergivenlig og god for personer med astma. Den kan også tørretumbles ved lav varme.

Bliv Gugga medlem

Det er gratis. Som medlem får du specielle tilbud kun for Min Gugga medlemmer, invitation på udsalg før alle andre m.m.

Tak for din tilmelding!