OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Franck & Fischer

Filtre

Viser alle 24 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

24 produkter

FRANCK & FISCHER er et dansk produceret brand, som blev grundlagt af Annemarie Franck og Charlotte Fischer i 2006. Dansk design er kendt for at have rene linjer, være unikt og altid produceret i materialer af høj kvalitet – med FRANCK & FISCHER er disse karakteristika ingen undtagelse. Det meste af legetøjet og tekstilerne er lavet af GOTS certificeret bomuld og alle stoffer bliver farvet uden brug af kemikalier. Træprodukterne er fremstillet af træ fra særlige plantager eller MDF1 godkendte. Dette betyder, at hverken træ eller den lim til at sætte legetøjet sammen indeholder kemikalier.

Mere om Franck & Fischer

Annemarie Franck er designeren bag brandet, og den primære inspiration kommer fra hendes egen barndom. Annemarie var barn i 70erne og hendes største ønske var at få et kæledyr. Desværre kunne moderen ikke opfylde Annemaries store ønske, og hun begyndte derfor, som en form for kompensation, at tegne alle de dyr, som hun gik og drømte om. Grundstenen i FRANCK & FISCHERS kollektioner er Annemaries dyretegninger som kommer til udtryk i både legetøj og tekstiler. Dyrene er ikke kun nuttede, men har alle hver og især en unik personlighed:

  • Frederik – den ’frække’ abe
  • Asta – den ’venlige’ ugle
  • Karla – den ’søde’ ræv

FRANCK & FISCHER er meget fokuseret på, at de forskellige processer i produktionen foregår så miljøvenlige som mulige. De anvender så vidt muligt økologisk bomuld for at reducere antallet af pesticider. Reduktion har pesticider har en positiv indflydelse på den jord og tilhørende vandreserver, hvor bomulden gror. Dette betyder, at FRANCK & FISCHERs produkter med økologisk bomuld bliver godkendt af EUs strenge sikkerhedstest, der blåstempler om produkterne er sikre at anvende for børn eller ej.