OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

GoBabyGo

Filtre

Viser alle 13 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

13 produkter

Thumbnail

GoBabyGo startede med en vision om at producere tøj til børn, der kunne forbedre motorikken uden at gå på kompromis med glæden ved at kravle og tumle rundt. Kvinden bag ideen er Fie Aspöck Jonsen, som begyndte at interessere sig meget for børns motorik, da hun blev mor for første gang.

Mere om GoBabyGo

Særligt da hendes sidste barn Emil kom til verden steg hendes interesse og videbegær, da Emil blev født to måneder for tidligt. Fia grublede meget over, hvordan hun kunne være med til at styrke hans motorik og bevægelse, når han var født alt for tidligt. Fia fandt svaret blandt motorik eksperter og fysioterapeuter med særlig fokus på børn:

“Alle børn kommer op at gå og stå, men det er kvaliteten i det, der er interessant. Det handler om at give barnet de bedste forudsætninger for at indtage verden fra start”.

Denne viden ligger til grund for GoBabyGos design. Med de skridsikre såler og gummidutter på knæ og ovenpå tæerne giver du barnet de bedste betingelser for ikke at glide. Barnet er derfor rustet til at være mere mobil og modig. Undersøgelser viser også, at god motorik både styrker barnet socialt og fagligt gennem barndommen.
GoBabyGos kollektionen består af:

  • Kravle strømpebukser
  • Kravle knæbeskyttere
  • Kravle leggins
  • Skridsikre strømper

Alle produkter er lavet i lækkert bomuld stræk, som sikrer god bevægelighed og føles behageligt på huden.