OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Huttelihut

Filtre

Viser det ene produkt

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

1 produkt

Huttelihut har siden 2003 designet uldhuer og accessories til børn. Der unikke pasform, rene materialer og unikke design, er det som skaber et produkt, der både der er i den bedste kvalitet og holder den lille varm.

Huttelihut har tre hovedlinjer med materialer sammensat af høj kvalitet:

  • Huer i uldfleece med bomuldvelourfoer: Deres elefanthuer er fremstillet af uld med lækker bomuldsfoer, så de både er varme, åndbare og vandafvisende. De har designet en model med en unik pasform, der sidder tæt og komfortabelt omkring hovedet.
  • Dansk uldstrik: Både deres tophuer og halstørklæder er lavet af lambswool og merinould,  og så er de produceret i Danmark. Kendetegnet for disse fine styles er minimalistisk design med en rigtig god funktionalitet.
  • Alpaca uldstrik: Deres huer, halstørklæder, sweatre og ponchoer er håndstrikkede i det fineste alpaca uld af bolivianske højlandskvinder. Alpacaen som er i familie med lamaen, lever højt oppe i de barske Andesbjerge sammen med den indianske højlandsbefolkning, som er dem  der bearbejder ulden. Det er et fair trade-baseret produktionssamarbejde.