OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Jack N' Jill

Filtre

Viser alle 16 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

16 produkter

Jack N’ Jill startede allerede tilbage i 1949 i Melbourne, Australien. I over de sidste 20 år har det været et familieforetagende og sælges i over 30 lande. Jack N’ Jill laver b.la. en naturlig tandpasta, som er sikker for babyer og børn at sluge, men som også smager godt. Det fine og skønne design står også bag tandbørster til de forskellige stadier, som de små går igennem.

Mere om Jack N' Jill

Først til gummerne, til når tænderne titter frem, og sidst når tænderne er kommet helt ud og er klar til at møde verden. De har også udviklet en elektrisk tandbørste til børn fra 3 år, da dette ofte er vældig interessant når mor og far også har en. Deres design er sødt, og man får hurtigt et smil frem på læberne, det er helt tydeligt, at der er tænkt på børnene da de skulle designe deres produkter.

Jack N’ Jills strategi er, at en virksomhed har et ansvar over for miljøet, og derfor er deres produkter naturlige med økologiske ingredienser, og designet er pakket i mindst mulig materiale som er genbrugsmateriale og selvfølgelig BPA frie.

Jack N’ Jills sortiment består b.la.:

Tandpasta
Tandbørster til baby og børn i forskellige stadier.
Elektrisk tandbørste
Tandkrus og låg
Toilettaske