OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Joha

Filtre

Viser 1-40 ud af 85 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

1-40 af 85 produkter

Den danske trikotagevirksomhed Joha er Skandinaviens største producent af uldundertøj og nattøj til babyer og børn. Joha laver tøj i uld, uld/silke, uld/bambus, bambus og bomuld.

Mere om Joha

Virksomheden blev grundlagt i 1963 og har derfor eksisteret over 50 år.  Johas fokus er i dag nøjagtig det samme, som det var for 50 år siden: Kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design. Joha var den første virksomhed, der producerede uldundertøj til børn og har gennem de seneste 35 år været blandt de førende på det europæiske marked.

Uld har en række helt unikke egenskaber, der gør materialet optimalt til beklædning. Først og fremmest har uld en isolerende effekt, når det er koldt, og det holder varmen ude under høje temperaturer. Uld er svedabsorberende og kan optage helt op til 40 pct. af sin egen vægt, hvor bomuld til sammenligning kun optager 8 pct. Derudover er uld skånsomt mod huden – og for særligt følsomme hudtyper har Joha udviklet en særlig kvalitet med uld på ydersiden og bomuld eller bambus på indersiden.

Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion og var én af de første danske virksomheder, der blev godkendt til at benytte EU ECOLABEL på sine produkter. EU ECOLABEL er EU’s miljømærke, og kun virksomheder, der kan dokumentere, at deres produkter lever op til de strenge miljømæssige krav, har tilladelse til at benytte mærket. Som noget nyt i år 2016 er deres bomuld Økologisk og alle deres produkter (på nær produkter med bambus og silke) svanemærket. Derudover er alle Johas uldprodukter anderkendt af det internationale Woolmark certificat.