OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Katvig

Filtre

Viser alle 9 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

9 produkter

Thumbnail

”Roser er røde, Violer er blå, Naturen passer Katvig på”.

Bag sloganet ligger virksomhedens mission om at foregå som et godt eksempel, når det kommer til genbrug og miljøvenlighed. Katvig er en af de førende børnetøjsproducenter, der formår at producere bæredygtigt tøj uden at gå på kompromis med lækkert design og sprælske farver.

Mere om Katvig

Tøjet har opnået status som GOTS certificeret. For at opnå dette mærkat skal tøjet bestå af mindst 95 procent økologisk materiale, produktionen må ikke skade miljøet og virksomheden skal have fokus på social ansvarlighed.

Katvig blev grundlagt af Vigga Svensson i 2003 og hun helt fra starten af engageret sig i projekter, der involverer bæredygtighed og genbrug. For eksempel har Katvig været med til at køre et projekt, der havde til formål at genanvende stofrester til andre sjove ting.

Kendetegnene for Katvigs børnetøj er skønne striber og fantasifulde æbleprint i GOTS certificeret bomuld. Du kan derfor have god samvittighed, når du klæder dit barn i bodier, bluser, heldragter, undertøj med mere. En helt særlig kollektion består af genanvendt økologisk bomuld og går under navnet R.O.C (recycled organic cotton). Kollektionen består således af økologisk bomuldsaffald fra fabrikken som efterfølende er blevet genanvendt til nye, unikke produkter.