OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Mini Rodini

Filtre
Fortsæt med at handle “Body Oil 75 ML” er blevet tilføjet til din indkøbskurv.

Viser alle 24 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

24 produkter

Mini Rodini stammer fra Sverige, og blev etableret i 2006 af Cassandra Rhodin, hun skabte mærket til børn, deres fantasi og følelsen af alt er muligt. Det hele startede med en lille kollektion i en forretning i Stockholm, som hurtigt blev udsolgt. Derfra gik det stærkt, og en masse kasser i Cassandras egen lejlighed, førte til en forretning tæt på lejligheden. Noget af det vigtigste for virksomheden er miljøet og kvaliteten, det skal kunne både mærkes og ses på tøjet og i deres designs. Det skal altså kunne fungere som en enhed.

Mere om Mini Rodini

Mini Rodini møder alle børn med leg og sjov, og der skal være plads til at være sin egen, samt tøj der matcher både ens personlighed, humør og kreativitet. Med en kombination af høj kvalitet og skøre prints, b.la. den fjollede kanin og den hyldende ulv, har firmaet fundet et tøjdesign som forældre elsker at se deres børn i, og som børn elsker at have på.

Endvidere er der tænkt over detaljer som, at deres logo og oplysninger om størrelsen, er trykt direkte på stoffet for at undgå ubehag fra en syet etiket. Børnetøj og omtanke for miljøet følges ad, så derfor kontrolleres kemikalier og en langsigtet bæredygtig tilgang som er særlig vigtig.

Mini Rodini laver bl.a bodystocking, leggings, overtøj og kjoler til baby og børn. Hvor kvalitet er det gennemgående og tøjet har en optimal pasform, selv efter mange ture i vaskemaskinen.