OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

MP Denmark

Filtre

Viser alle 7 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

7 produkter

MP Denmark’s design er moderigtige strømper til børn. Deres mission er international og passer til den moderne familie. Og deres mål er at være verdensmestre i strømper til børn og deres mødre. Det er lige netop det, de arbejder på hverdag, at leve op til. For dem handler det om at skabe sunde og glade fødder.

“En forstærket hæl har stor betydning for strømpens holdbarhed og pasform; blandt andet fordi en god strømpehæl forhindrer, at der trækkes på strømpens overside.”

Mere om MP Denmark

Det var i 1937 at Martin Pedersen startede MP Denmark i nogle små kælderlokaler, i sin bedstemors ejendom i Herning. Hans far var ikke imponeret, men allerede året efter var virksomheden en så stor en succes, at der kunne bygges en fabrik. I 1976 dør Martin Pedersen, og hans søn Poul overtager efter ham. Flere gange i løbet af årene frem ekspandere virksomheden, og må flytte til større lokaler.

I dag beskæftiger MP Denmark over 65 medarbejder og de har 75 fuldautomatiske strikkemaskiner der dagligt leverer 6500 par strømper og strømpebukser.

Blandt MP Denmark’s sortiment findes:

Strømpebukser, i rib, rib med glimmer og bomuld.
Skridsikre strømper, kan bruges som sutsko og er i varmeregulerende uld.
Ankelstrømper i et hav af variationer, uld, bomuld og bomuld med rib.