OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Müsli by Green Cotton

Filtre

Viser alle 10 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

10 produkter

Müsli by Green Cotton er det nyeste af deres super lækre og økologisk mærker. De står også bag Fred’s World og Ramasjang Kluns. Müsli blev lanceret i efteråret 2015, og designets hovedfokus er æstetik, autentisk, beroligende charme og harmoni. Det er kvalitetstøj som både glæder guldklumperne og deres forældre, og de går selvfølgelig ikke på kompromis med kvaliteten – deraf deres GOTS certificering.
Müsli er det rette valg, når man gerne vil tænke i det sunde valg for den lille, og samtidig tænke på miljøvenlig kvalitet. Det er tøj der kan bruges igen  og igen, og som også kan gives videre til den næste generation. Det er by Green Cottons filosofi –  Choose & Reuse. Og det er let, da Müsli er et elegant og tidsløst design.

Alle deres varer som er af bomuld og uld er GOTS certificerede. GOTS er den strengeste certificering der findes for økologisk tøj, på markedet i dag. De varer som ikke er af bomuld eller uld, er derfor valgt ud fra den mest bæredygtig anvendelighed, så fokus på miljø og økologi stadig vægter højest. Endvidere er alle deres varer underlagt strenge certificeringer og miljømærker eller sundhedsmærker. Ved at købe de sundeste og bedste økologiske kvaliteter til den lille, hjælper du samtidig med at skåne miljøet.