OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Philips AVENT

Filtre

Viser alle 11 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

11 produkter

Thumbnail

Køber man Philips Avents produkter er man altid forvis om, at der er tænkt over de mindste detaljer. Produkterne er slidstærke og kan tåle, at den lille har fat i dem. Derudover er alle Philips Avent sutter ortodontiske og BPA frie, og fås i flere størrelser, så man altid kan finde en der passer lige i størrelsen til den lille guldklump.

Mere om Philips Avent

Philips Avent er en del af virksomheden Royal Philips fra Holland. Royal Philips arbejder med mange forskellige teknologier med fokus på at give mennesker bedre livskvalitet. Dette gør de gennem innovation inden for en lang række områder, de er blandt andet førende inden for behandling af hjertepatienter. Philips var desuden også den første til at introducere glødepæren, hvilket de gjorde for over 120 år siden.

Phillips Avent delen af virksomheden, beskæftiger sig med børn og har siden 1984 designet og produceret en masse forskelligt børneudstyr såsom alarmer, sutter, sutteflasker og brystpumper. Produkterne er inspireret af naturen og udviklet på baggrund af forskning og kliniske tests.

Hos Gugga.dk finder du et stort udvalg af deres sutter, både i neutral, og i forskellige søde farver,  nogle af dem kan endda lyse i mørke. Vi har også deres smarte bægre til opbevaring.