OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Pure Beginnings

Filtre

Viser det ene produkt

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

1 produkt

Pure Beginnings er et sydafrikansk mærke der laver skønne økologiske cremer, sæber og shampoo. Virksomheden er den første af sit hjemlands baby og børne brand, der er certifikatet igennem ECOCERT Greenlife France – Et af verdens mest accepterede organisationer for økologiske produkter. Pure Beginnings tester ikke deres produkter på dyr. Og deres emballage er selvfølgelig af genbrugsmateriale.

Pure Beginnings blev etableret i 2007, og er stadig den dag i dag et familieejet og drevet firma. Det var fra starten tanken, at deres produkter skulle være så skånsomme, rene og økologiske som det var muligt, til de små og lidt større tumlinger.

I deres produkter findes der b.la. Ylang Ylang blomster olie, Tea Tree olie, Rosen geranium olie, Shea butter, Baobab frugt ekstrakt, ekstrakt fra Rooibos blad, Appelsinskal olie, Lavendel olie, Lakridsrod ekstrakt, Aloe Vera ekstrakt, Kamille og Kokos olie. Produkterne er pakket i nogle sjove beholdere, med dyr og appellere til børn og barnlige sjæle. Der er tænkt over hver en detalje.
Her hos Gugga.dk finder du b.la. Økologisk skumbad med aloe vera, Økologisk kids vask med rooibos (hvor en del af salget går til at beskytte og hjælpe det truet næsehorn), økologisk baby creme og lotion med Baobab samt babyvask og shampoo med Baobab.