OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Schleich

Filtre

Viser 1-40 ud af 63 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

1-40 af 63 produkter

I et samarbejde mellem Schleich, forældre, lærere og børn udvikler de deres produkter, og som følge der af, er de derfor specielt designet til børn. Figurerne er udformet så natur -og virkelighedstro som det er muligt, og de læringsmæssige elementer er langt vigtigere end evt. salgspotentiale. Man kan kende Schleich-figurerne ved at de alle har et kvalitetsmærke, som også er et bevis for at de er sikkerhedsgodkendt, altså CE-mærket.

Børn er samfundets fremtid, og derfor sikre Schleich at de ikke udsættes for nogen former for farer, når små som store gerne vil bruge fantasien og lege med figurerne. Kvalitet og sikkerhed er nøgleord hos koncernen.

Mere om Schleich

I 1935 grundlagde Friedrich Schleich den tyske virksomhed, og de berømte schleich-figurer kom til i 1950’erne. Siden starten af 1980’erne kom også de skønne dyrefigurer til. I dag forhandles de fantastiske figurer over hele verden, dog stadig med base i Tyskland.

Deres produkter bliver grundigt gennemtestede af deres interne eksperter, og derudover bliver uafhængige officielt anerkendte kontrolinstitutter også sat til at lave yderlige tests. Og herefter kan figurerne få deres S-mærke.

Blandt sortiment findes b.la.:

Superhelte, som f.eks. Superman og Batman
Drager
Bondegårdsdyr
Havdyr
Riddere
Forhistoriske dyr
Dyr fra savannen