OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Teddykompaniet

Filtre

Viser alle 13 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

13 produkter

Det er næsten svært at få nok af små søde og bløde bamser og især når man ser de mange skønne bamser fra Teddykompaniet.
Teddykompaniet er en svensk familieejet virksomhed, der holder til i Båstad, Sverige. Familien har gennem de sidste 20 år designet legetøj og bamser til de mindste, og deres produkter distribueres nu ud til store dele af verdenen.

Mere om Teddykompaniet

De laver bamser til alle, både små super bløde bamser, som de små nemt kan gribe fat om, bamser i klassiske designs samt sjove og anderleder figurer, der kan give et smil på læben. Det er dog ikke kun bamser Teddykompaniet producere, de laver også andre fine ting til de små, såsom aktivitetstæpper, uroer, børnebestik og børnestel.

Hos Teddykompaniet handler det om børn og derfor er alle deres produkter blevet testet efter svenske og europæiske sikkerhedsstandarder. Produkterne er EN71 certificeret, hvilket betyder at produkterne er børnesikre, brandsikre (materialet er ikke brandfarligt), der er brugt giftfrie blegeprodukter og så har bamserne den fordel, at de alle kan maskinvaskes ved 40 grader.
Derudover har Teddykompaniet stor fokus på miljøet og deres CO2 aftryk. CO2 aftrykket sørger de for at mindske ved at samarbejde med så få leverandører som muligt, samt bruge materiale der har mindst mulig indflydelse på miljøet.