OPHØRSUDSALG: Grundet udsalget, skal der forventes noget længere leveringstid end normalt.
medlem af Forbrugsforeningen      hej@gugga.dk     +45 28301100
Trustpilot 9.8

Warner Bros. Logoshirt

Filtre

Viser alle 4 produkter

Se 40/80/Alle

Produktkategorier

4 produkter

Bag Warner Bros. Logoshirt finder du b.la. t-shirts med Snoopy, Popeye eller Tweety Bird.

Warner Bros. blev stiftet af de fire brødre Harry, Albert, Sam og Jack Warner. De kom oprindeligt fra Polen, men emigrererede til Canada, som små. I 1918 åbnede de Warner Bros. Studio på Sunset Bouleward i Hollywood.  Warner Bros. har mange succeser bag sig, som f.eks. Daffy Duck, Bugs Bunny, Casablanca og serien om Harry Potter.

Deres t-shirts er selvfølgelig gennemtestet af den bedste test, Oeko-Tex Standard 100, og er derfor fri for sundhedsskadelige stoffer.

Og hvem elsker ikke Snoopy – den lille hund Nuser, en beagle, som er fra tegneserien Radiserne af Charles M. Scchulz. Snoopy er fuld af selvtillid og har sin gode fugle ven Woodstock med i mange episoder af serien. Hos Gugga.dk kan du vælge imellem to forskellige t-shirts fra Warner Bros. Logoshirt netop med Snoopy, den ene er grå, hvor Snoopy har flyverhjelm og briller på. Og den anden er sort med, hvor Snoopy står i fuld figur med solbriller og teksten “JOE COOL”.

Der er også mulighed for at vælge en t-shirt med Popeye, eller Skipper Skræk som vi kender ham på dansk. Første gang Popeye var med i en tegnserie, var helt tilbage i 1929, hvor serien fik navnet Popeye the Sailor Man, af Elzie Crisler Segar.