Ejendomsmæglere Sælger Boliger med Lækkert Brød

Der er mange penge at tjene som ejendomsmægler, men det betyder absolut ikke, at det er et let stykke arbejde. De står overfor at skulle sælge huse og lejligheder: en af de dyreste ting, som den almene dansker køber i løbet af deres liv. De fleste ejendomsmæglere tjener udelukkende penge, hvis det lykkes dem at sælge huse: finder de ikke en køber, så tjener de ikke så meget som en krone. Det er derfor ikke overraskende, at ejendomsmæglere er utroligt sultne efter måder, at få et hjem til et fremstå endnu mere lækkert og indbydende på.

En af de helt store udfordringer man har som ejendomsmægler er, at der er en stor forskel på et ”hus” og på et ”hjem”. De fleste kan træde ind i et hus der er til salg, og vurdere at det er et ganske flot hus. Tilstanden er i orden, og alt ser ganske flot og fornuftigt ud. Problemet er bare, at det ikke ”føles” rigtigt. Det har ikke den der hjemlige fornemmelse, som ofte er det vi søger efter, når vi er på jagt efter det næste sted vi skal bo.

Det har længe været et mysterium hvad der skulle til for, at omdanne et hus til et hjem. Nogle ejendomsmæglere fandt frem til, at den simpleste løsning simpelthen var at have nogen til at bo i det hus, der var sat til salg. Beboerne tog så bare væk fra huset, når det skulle vises frem, og det fik huset til at virke langt mere hyggeligt og hjemligt. Det var tydeligt at nogen boede i huset, og det var langt lettere for de interesserede købere at forestille sig selv at bo der.

Men det er ikke en særlig holdbar løsning. Det er de færreste der bare sådan kan blive boende i deres gamle hjem mens det står til salg, og det er også både frustrerende og irriterende hele tiden at blive sendt væk fra sit eget hjem, fordi det skal vises frem. Ejendomsmæglerne ledte derfor efter essensen af det hjemlige: hvad er den letteste måde at skabe den hjemlige følelse på i et hus?

Det er her det lækre brød kommer ind i billedet. Det viser sig, at der ikke er noget der er nær så hjemligt, som duften af hjemmebagt brød. Hvis en ejendomsmægler får fat i noget bake off brød, så er det altså bare at smide det ind i ovnen en halv times tid før huset skal vises frem. Når fremvisningen starter, så står der friskbagt brød på bordet, og hele huset dufter helt og aldeles fantastisk. Alle ejendomsmæglere der har prøvet dette trick vil kunne fortælle dig, at det gør en verden til forskel. Det gør det langt lettere for dem der ser huset at betragte det som et fremtidigt hjem, frem for et tomt hus uden sjæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *