Hvorfor Assassin’s Creed spil er sjove?

Der findes mange populære spil til Playstation, Xbox, computer m.m. Og spil kommer i lige så mange forskellige typer, hvor nogen elsker fodbold, racerspil, strategi, skydespil eller eventyrspil.

Assassin’s Creed fra Ubisoft er et af de populære spil, hvor du får det fede eventyr der byder på snigmord, pirateri, den franske revolution og mange andre fede oplevelser der gør spilserien super populær.

Spillets hovedserie findes i 12 spil. Det sidste nye spil er udkommet november 2020, og måske den oplagte julegaveide til drengen der elsker at spille.

Hvorfor Assassin’s Creed spil er sjove?

Tag et kig på 141 Assassin’s Creed på Youtube, så får du en fornemmelse for genren, grafikken og det fede gameplay. For netop den komplette oplevelse med action, sværhedsgrad, grafik, historie og eventyr har gjort spillet populær blandt både børn og voksne.

Spillene byder på at snigmyrde korrupte paver, give den som pirat og plyndrer løs på verdenshavene, udlev den franske revolution med din nye bedste ven, Napoleon Bonaporte eller noget helt andet i universet der har rammer i den virkelige historie. Og fiktion i historiske rammer gør serien gennemført.

Vær den perfekte snigmorder

Hitman spillet, hvor du er den habitklædte snigmorder med skydevåben, var ganske sjov. Men Assassin’s Creed giver flere fede muligheder som snigmorder.

Seriens fede ting er stealth dimensionen i spillet. Udlev at være den perfekte snigmorder der går i med væggen og indsætter det perfekte overraskelsesangreb, hvilket giver en fed dimension til spillets strategi.

Historien

Spillet er 100% fiktion, men er bygget op med virkelige steder, begivenheder og personer. Det gør spillet ekstra sjovt og spændende. Deltag i den amerikanske uafhængighedskrig, det victorianske London, Renæssancen Italien eller berømte personligheder som Charles Darwin, George Washington, Michelangelo eller Dronning Victoria.

Parkour udleves i Assassin’s Creed

Udover universet gør spillet super underholdende, er muligheden for at bevæge dig frit omkring i spilverdenen, en fed spiloplevelse. Som snigmorder skal du kunne bevæge dig lydløs og hurtig. Og her er free running også kaldes parkour, hvor du kan klatre og bestige de fleste bygninger, grunden til hvorfor spillet er helt unik i forhold til de fleste andre spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *