Spil er og Bliver Den Bedste Julegave til Børnene

Når man har børn, så er julen ofte en rigtig stressende tid. Man har alle de almindelige opgaver, som man nu engang har som forælder, og de skal pludseligt jongleres sammen med alle de opgaver, der hører juletiden til. Der skal laves lækker mad, deltages i jule-arrangementer og arrangeres julemiddage. Men vigtigst af alt, så skal der jo også købes julegaver!

Det er absolut ikke nogen let opgave at skulle købe julegaver til sine børn. Der er jo ikke nogen her på jorden, som du er nær så tæt på, som dine egne børn. Man skulle måske tro, at det ville gøre opgaven nemmere: hvis du kender dem så godt, så ved du vel også, hvad de ville blive glade for at få i gave? Men så simpelt er det desværre ikke. Det faktum, at du bør kende dine børn super godt, går faktisk bare ind og lægger en helt masse ekstra pres på opgaven. Hvis du barn bliver skuffet over det du køber til dem, hvordan vil det så blive tolket? Vil der blive sat spørgsmålstegn ved, hvor godt du kender dit barn, eller hvor meget du elsker dem?  

Det er selvfølgeligt primært et pres vi lægger på os selv. Tingene har det bare med at spinne ud af kontrol når vi bliver fanget i vores eget hoved, og begynder at overtænke tingene. Men når vi i forvejen er under pres, fra alt det andet julestress, så er det altså svært at bevare roen, når der skal købes gaver.

Heldigvis er der et godt trick, når det kommer til børnenes julegaver, som altid virker for mig. Tricket handler i bund og grund om, at lede efter et godt spil, som passer til dine børn. Det rigtige spil vil afhænge af dit barns interesser og alder. Der ligger altså stadig noget personlighed i valget af spil: men du har langt bedre chancer for, at gøre dem glade juleaften, hvis din gave er et spil.

Det bedste af det hele er, at det virker på ”børn” i alle aldre. Hvis du eksempelvis har din knægt på 19 år på besøg juleaften, så kan du nemt overraske ham ved at købe Assassin’s Creed Valhalla til hans Playstation 4. Man bliver aldrig for gammel til at spille spil, og det er blevet ganske udbredt for selv voksne mennesker at spille computer eller Playstation i deres fritid.

Hvis du gerne vil støtte op om børnenes fantasi, så kan du jo overveje at købe dem noget dungeons and dragons. Her kommer de lidt væk fra computerskærmen, og der lægges op til at de bruger deres egen fantasi og kreativitet for virkelig at leve sig ind i spillet. Der er ufatteligt mange muligheder derude, så du begrænser dig ikke på noget praktisk måde, ved at beslutte dig for at kigge efter spil som gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *